Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

24 temmuz persembe günün hikayesi

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

24 temmuz persembe günün hikayesi Empty
MesajKonu: 24 temmuz persembe günün hikayesi   24 temmuz persembe günün hikayesi Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 4:49 pm

Seni ne çok sevdim ben. Ne çok gözyaşı döktüm senin için. Geceleri sen
yatağında meleklerin kanatlarıyla uçarken ben penceremin önünde senin
rüyana girmek için dua ederdim. Bir bakışına24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul bir dudak kıvrımında titreşen gülüşüne ulaşmak için dünyanın bütün çiçeklerini önüne sererdim.

Şiirler24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul şarkılar24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul sevgiler içimde tutuşan bir ateş24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul onun yangınında senin için kül kesildim. Ağır hastalar geceyi zor geçirir. Sabahı bekler kırgın yürekler24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul hasta umutlar24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul
yalnız ruhlar. Yalnızdı gecelerim. Hastaydı gecelerim. Kan kaybından
giden bir yaralı gibi umarsızdı gecelerim. Bir uçurumun kenarına beni
taşıyan karabasandı gecelerim. Adına yalnızlık dedim. Sensizlik dedim..
Sen beni bilmedin24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul beni tanımadın24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul beni sevmedin.. Bu bir ölümdü24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul bu bir fermandı .. Bıçak kesmez artık beni24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul ip asmaz24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul çeküller yüreğimi taşımaz. Yaşamak mümkün değil24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul yalnızlık karanlık kapılarıyla üstüme kapandı. Amansız acılar içindeyim.

Ey Sevdiğim.. Ben seni ne çok sevdim. Dünya bildi24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul bir sen bilmedin. Yalnızlığın diğer adı aşka karşılık almamaktır. Kaçılamayacak kadar yakın24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul tutulamayacak kadar uzak bir yerdesin.. Benim aşkıma yalnızlık kucak açtı. Senin yokluğuna dokundum24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul içim yandı. Odamın çıldırtan sessizliğinde sana seslendim. Yankısı döndü dolaştı24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul senin kapıların bana kapalı. Kendi sesim yine bana ulaştı. Anladım ki beni hiç duymayacaksın.

Sana sitem edemem. Sana kırılamam. Bir tek dileğim var senden24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul son bir tek isteğim. O da MUTLU OLMAN.

MUTLU OL SEVDİĞİM.. BİRİCİĞİM.. AŞKIM. NEREYE24 temmuz persembe günün hikayesi Virgul KİME GİDERSEN GİT YETER Kİ SEN MUTLU OL…
https://acelya.forumakers.com

24 temmuz persembe günün hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-