Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

24 temmuz persembe günün siiri

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

24 temmuz persembe günün siiri Empty
MesajKonu: 24 temmuz persembe günün siiri   24 temmuz persembe günün siiri Icon_minitimeÇarş. Tem. 23, 2008 4:50 pm

.: Sana Seni YazıyOrum :.
Güneşin başka iklimleri aydınlatmaya24 temmuz persembe günün siiri Virgulbaşka gönülleri ısıtmaya gittiği şu saatlerde kağıdı24 temmuz persembe günün siiri Virgulkalemi elime alıp24 temmuz persembe günün siiri Virgulseninle dertleşmek24 temmuz persembe günün siiri Virgulyalnızca sana yazmak ve yalnızca seni özlemek geliyor içimden.Sana yazmak.''Sana seni Yazmak''
Seni ve yüreğimde anlam bulan duyguları...Sana ait yüreğimin
derinliklerinden kopup gelen artçı şokları anlatmak ve toprağı alnından
öperken yağmur taneleri24 temmuz persembe günün siiri Virgultüm banliğimle sana yağmak istiyorum...

Bu gece dudaklarımdan dökülen her kelimede sen varsın ve yine sen
varsın yarım kalan sevdamın eksik taraflarında.Bomboş ve sessiz
kaldırımlarda yürürken seni haykırıyorum sensizliğin inadına! Bu
sensizlik gecesinde sevdamın en ücra köşelerine seni yazıyorum.

Bu gece gene yağmur yağıyor.Yağmur yağıyor gönlümün sensizlikle yanan her yerine.Yağsın24 temmuz persembe günün siiri Virgulyağsın ki saklasın sensizliğimde döktüğüm gözyaşlarımı!Ve yine saklasın sensiz geçen bomboş hayatı...

İşte seni haykırıyorum sensizliğe alışamamış yüreğime24 temmuz persembe günün siiri Virgulişte seni yazıyorum!!!
Bu gece gene yağmur yağıyor.Senyoksun oysa biliyorum ve üşüyorum sensiz
kaldığım saatlerde. Gözyaşlarımı efkarıma kattım bu gece. Sevdamı24 temmuz persembe günün siiri Virgulumudumu ve seni kızgın bir sel gibi kalbime akıttım.

Bu gece yağmurla beraber gözyaşlarım yağıyor ve ismini yazıyor
sensizliğin acısı ile kıvranan kaldırımlara.Süzülen her damlada sen
vardın ve yine sen vardın gecenin en karanlık anında. o24 temmuz persembe günün siiri Virguldoya doya bakamadığım gözlerin24 temmuz persembe günün siiri Virgulgözlerimin içine bir kez daha değseydi ve tebessümünden bir gül açsaydı yanaklarında24 temmuz persembe günün siiri Virgulyetmez miydi? Bir bakışın bir ömüre değmez miydi?
İsmini kazıdığım kaldırımlara sanki sen yağıyorsun yağmurla birlikte ve
sevgin yağıyor yüreğime...Yalnız ve bomboş odamda sen varsın hala.Hala
sensizliğim duruyor yanı başımda...

Bu gece gözyaşlarım yağıyor sensizliğimle birlikte kaldırımlara.Seni arıyorum24 temmuz persembe günün siiri Virgulerimekteyim...Karanlık geceye inat ay gökyüzünde...

Ve gökyüzü yüreğimde.
https://acelya.forumakers.com

24 temmuz persembe günün siiri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-