KİM DAHA ZEKİ
küçük temelin arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış
küçük temel: ben çok zekiyimdir, üç aylıkken yürümeye başlamışım demiş
dursun hemen atlamış sen buna zeka mı diyorsun ben üç yaşına kendimi kucakta taşıtmışım
SOĞUK ÇAY
adamın biri kahvehaneye gitmiş kahveciye sormuş soğuk çay varmı ,yok demiş,ertesi gün yine gelmiş sormuş ,soğuk çay varmı ,yok demiş bu bir hafta hadar sürmüş sonra tekrar gelmiş sormuş soğuk çay varmı demiş, var demiş kahveci ,iyi ozaman ısıtta içelim demiş
TUTUKLAMA
komser bey tutuklayın karıma beş el ateş ettim
komser: öldümü
adam: hiçbiri isabet etmedi
komser:öyleyse neden tutuklanmayı istiyosun
adam:karım beni arıyorda
İŞ GEZİSİ
oğlum senin ödevlerin eskiden iyiydi şimdi neden kötü
çocuk:babam 2 haftalığına iş gezisine çıktıda ondan öğretmenim
KAÇANLARA ÖNCELİK
akıl hastanesinden 2 deliyi salıvereceklermiş delilerin önüne 1 kavanoz hamam böceği bir kavanoz siyah zeytin koymuşlar buyrun beyler yiyiniz demişler delilerden biri hemen zeytine saldırmış ötekisi araya girmiş önce kaçanları yiyelim öbürleri nasıl lsa duruyor
CİMRİ
temelle dursun çene çalıyorlardı senin baban amma cimriymiş çorap tüccarı olduğu halde yırtık çorapla geziyosun
ya senin baban seninkide dişçi ama yeni doğan kardeşinin ağzında tek bir diş bile yok
SİNEKLER
temelle dursun kamp yapıorlarmış.gece yatarken sinekler ısrdığı için battaniyeyi üstlerine çekmişler. bir aralık temel gözünü açar ve ateş böceklerini görür.hemen dursuna seslenir. ula dursun kalk sinekler ellerine el fenerlerini almışlar bizi arayiler
SAKIZ
trende 2 adam karsılıklı oturuyorlarmış.belli bir süre sonra yol aldık tan sonrabirisi çantasın dan kağıt çıkardı ve şunları yazdı:ben sağırım benimle boş yere konuşmayın karşısındaki adama notu uzattı.notu okuyan adam altına şunları yazdı ben sizin le konuşmuyorum ki sadece sakız çiğniyorum
ASANSÖR
temel asansöre binmiş ve beklemeye başlamış dursun gelmiş oda beklemeye başlamış sonra bir adam daha gelmiş neden beklediklerini sormuş: temel cevap vermiş: görmüyormusun burda asansör 4 kişiliktir yazıyor
VİTESLE OYUN
temel kamyon almış.ehliyeti yokmuş.kendine şoför tutmuş yolda giderken vites kırılır şoför temele söyler vites kırıldı diye.temel hemen cevap vermiş: tabiki kırılır yola çıktığımızdan beri vitesle oynuyorsun
TERS YÖN
temel otobanda giderken radyodan bir anons yapılr: sayın sürücüler dikkatli olun otobanda bir araba ters yön gitmektedir. temel sinirlenmiş ula ne bitanesi bunların hepsi ters gidiyo daaa
YAVAŞLA
adamın biri yolda gderken bi tabela görmüş tabelada yavaşla 40 yazıyormuş adam 40 a inmiş bir tabela daha görmüş yavaşla 5 yazıyormuş adm km sini 5 e indirmiş birazdaha gidince önüne bir yazı gelmiş yavaşla kasabasına hoşgeldiniz
PLAN BOZULDU
akı hastanesinde 3 deli kaçacakmış elebaşları planı anlatmış bir kütük bulacağız 1. kapıyı 2. kapıyı sonra 3. kapıyı kırıp kaçağız demiş sabah olmuş kütük bulmuşlar 1. kapıyı 2. kapıyı kırmışlar 3. kapı açıkmış elebaşları demişki tüh kapı açıkmış plan bozuldu geri dönün demiş
ZEHİRLİ YILAN
yılanın biri diğer yılana sormuş abi biz zehirlimiyiz evet zehirliyiz nolduki hiç dilimi ısırdımda
PROVA
2 deli hastaneden kaçacaklarmış gece kaçmışlar sabah geri gelmişler arkadaşları sormuş neden geri döndünüz bugün provasını yaptıkta yarın kaçacağız