sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: 22 Eylül 2008 Pazartesi ~Günün siiri Çarş. Eyl. 24, 2008 5:20 am | |
| Yaban gülüm Hani anlaşıyorduk ya Yine, yine aynı yerde diyorduk Ve yine o çınarın altında buluşuyorduk İşte her zamanki gibi Yine o çınar ağacının altındayım Güneşin batışını Çiçeklerin kapanışını Sahillerin kimsesiz kalışını izliyorum Tıpkı senin veda bile etmeden Gözlerime bakmadan gidişini izlediğim gibi
Her zaman dimdik duran ağaçlar Şimdi rüzgara kapılmış dört bir yana savruluyorlar Bir tek çınar ağacı karşı koyuyor Kendi istediği özlediği yöne doğru eğilmek için Öyle ya Kaç defa buluşmuştuk bu çınarın altında Şahidimiz ol demiştik Söz vermiş yeminler etmiştik Kimseye aldırmayacaktık Ve hiçbir gücün... Sevgi dünyamızı yıkmasına izin vermeyecektik
Ama yaban gülüm sen Çınar ağacı kadar İşte o şahidimiz kadar bile olamadın Kendi kendimize vurduğumuz kelepçelerimizi Pamuk ipliği gibi kırıp özgürlüğün tutsağı oldun Ardına bile bakmadan Bırakıp giderken beni bu çınarın altında Düşünemediğin bir şey vardı Boğulacaktın bir gün gözyaşlarında
Her gün yolumuzu gözleyen Sevgimize şahit olmak için esintiyi kesen çınara Demir çitlerle çevirdiğimiz Hiç kimsenin giremeyeceği dünyamızı İhtirasların için nasıl yıktığını Kalbimi nasıl çaldığını Yani vefasızlığını anlatıyorum
Yaban gülüm Güneş eskisi kadar güzel doğmayacak Çiçekler açmayacak sabah güneşiyle Aldatılmışlığı yaşayacak bu çınar Her gün her dakika Sahiller kumsallar ve masmavi güzelliğiyle deniz Sevdalılarla dolmayacak Yüreğimdeki sızıyı dinlemekten Kuşların sesini duymayacak kulaklarım Gözlerim görmeyecek güzellikleri Bir an olsun seni kalbimden atabilmek için Yıldızlara bakacağım gecelerce Kayan bir yıldız arayacağım Kalbimde öldüğünü anlayabilmek için
Yaban gülüm Bakma intizarıma Götürmüş olsan da kalbimi Gözyaşlarıma terk etmiş olsan da beni Bilirsin ya Gözkapaklarımda seni beklemenin yorgunluğu vardır
Evet yaban gülüm Yine akşam oldu Kör karanlıklar çöktü üstüme Çile çektirmeye başladı zaman Bu ıssız gecede sensizlikle beraber Ben seni arıyorum Ve yanımda olmanı istiyorum | |
|