sitekurucusu Admin
Mesaj Sayısı : 23648 Doğum tarihi : 01/04/65 Kayıt tarihi : 17/02/08 Yaş : 59 Nerden : insanligin oldugu yerden
| Konu: Yolunda Ağlamayı Gülmekten Sayarım... Cuma Eyl. 26, 2008 1:44 am | |
| Gülüşünden ilham almak yakışır ümmetine Ağlamak ise yakışmaz gül tenine Gülmek demek Gülden gelir bence Gül yüzüne gülmek yakışır, ağlamak bize Sen gül efendim Ben ağlarım Yolunda Ağlamayı Gülmekten Sayarım... Şimdi gözümde yaş, günahlara kefaret mi bilmem Sefil halimle adını anmak kurtuluşa vesilem Devrinde olsam, olsam da ayaklarına kapansam Gül tenine yüz sürsem Ellerinden öpsem... Sen gül Efendim, Ben ağlarım Yolunda ağlamayı Gülmekten Sayarım... Küsürlük ömrümde ne etsem az gelir Sensiz yaşamak zeval getirir, cefa verir Sensiz dünya ağlamaya gebedir Bir damla göz yaşına can verilir. Sen gül Efendim Ben ağlarım Yolunda ağlamayı Gülmekten Sayarım... Çare aradım, aradımda bulamadım Sözlerinden başka merhem yok gül yüzlüm Saadet sende güzellik sende Sensiz dünya boş hemgame Sen Gül Efendim Ben Ağlarım Yolunda ağlamyı Gülmekten sayarım... Ah çekerim ömrüm uzadıkca Bilmem ulaşabilirmiyim ravzana Günahkar bedenim daim hasta Umudum Rabbim, kurtuluruz inşallah... Sen Gül Efendim Ben Ağlarım Yolunda ağlamyı Gülmekten sayarım...
| |
|