Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Vize rehberi***

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Vize rehberi*** Empty
MesajKonu: Vize rehberi***   Vize rehberi*** Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 2:37 am

AVUSTRALYA

TÜM VİZE İŞLEMLERİNİZ OPTİMA TARAFINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR. VİZE GÖRÜŞMESİ OLMAYACAKTIR. OPTIMA Vize hizmeti ücretsizdir.

Vize veren şehirler : Ankara

Ankara:
Uğur Mumcu Cad. MNG Binası No:88 Kat:7 Gaziosmanpaşa
Tel: 0312-459 9550 Fax: 0312- 459 9560

Vize Ücreti : 420 Avustralya Doları, YTL olarak ödenir.(Yalnızca YTL kabul edilir.) Vize ücretinde zaman içinde olabilecek değişiklikler ayrıca bildirilecektir.

Vize Formu: 157A

Notlar : * ile işaretli belgelerin asıllarına ek olarak fotokopilerini de hazırlayınız.

Talep edilen belgeler

· Vize formunun doldurulması ( konsolosluklardan ya da eğitim danışmanlığı kuruluşlarından temin edebilirsiniz)

· Eğitiminiz süresince geçerli olan Pasaport (En az 6 ay geçerli olmalıdır.)

· 4 adet yeni çekilmiş vesikalık fotoğraf

· Nüfus Cüzdanı (*)

. Vukuatlı nüfus kütük kayıt örneği (*)

. Sabıka kaydı (*)

· Başvurulan okuldan kabul belgesi

· Siz ve/veya aileniz çalışıyorsa maaş bordroları, eğitim süresince iş yerinden izinli olduğunuza dair belge, sigortalı işe giriş bildirgesi (*)

· Siz ve/veya aileniz kendi işyerine sahipse : Kuruluş gazetesi, ticaret sicil belgesi, vergi levhası, imza sirküleri (*)

· Size ve/veya ailenize ait banka cüzdanları ( *) (Eğitim masraflarının tümünü karşılamak üzere göstereceğiniz paranın tamamının başvuru tarihinden en az 3 ay önce bankaya yatırılmış olması gerekmektedir.)

· Tapular, araç ruhsatları (*)

· Kira kontratları ve kira geliri olan tapular (*)

· Halen öğrenci iseniz okulunuzdan öğrenci belgeniz, eğitiminize ara vererek gidecekseniz okuldan izin belgesi (*)
· Eğer çalışıyorsanız iş vereninizden mektup (*)

· Öğrenci değilseniz son mezun olduğunuz okulun diploma ya da çıkış belgesi (*)

· Akademik transcripler ve diplomalar (*)

· Referans mektupları (*)

· Burs ya da banka kredisi ile eğitiminizi finanse edecekseniz ilgili belgeler (*)

· Varsa oda/meslek kuruluşu üye kaydı (*)

· Varsa Evlenme cüzdanı (*)

. Varsa içinde vizeler olan diğer pasaportlar

. Daha önce evlenme boşanma durumu oldu ise mahkeme kararları, varsa çocukların velayeti

· Askerlik tecil/terhis belgesi (*)

· Daha önce bir dil kursuna gitti iseniz devam kurs sertifikanız veya gittiğiniz kurstan alınacak mektup

· Eğer Avustralya’da sertifika/diploma/üniversite eğitimi görmeyi planlıyorsanız, IELTS sınav sonucunuz
https://acelya.forumakers.com

Vize rehberi***
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vize rehberi***
» Vize rehberi***
» Vize rehberi***
» Vize rehberi***
» Vize rehberi***