Acelya
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Acelya

ACELYANIN DÜNYASI DOSTLUGUN VE SEVGININ TEK SIMGESI

PortalPortal  AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Amerika'da Egitim

YazarMesaj
sitekurucusu
Admin
Admin
sitekurucusu

Koç
Yılan
Doğum tarihi : 01/04/65

Amerika'da Egitim Empty
MesajKonu: Amerika'da Egitim   Amerika'da Egitim Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 5:54 am

Amerika'da Burs İmkanları
Amerika'da öğrenim görmek isteyen bir öğrencinin, maddi olanakları yetersiz kalıyorsa, farklı kaynaklardan yararlanarak eğitimini sürdürme yoluna gidebilir. Amerika'da lisans, lisansüstü ve doktora eğitimi almak isteyen öğrenciler birçok parasal kaynaktan yararlanabilir. Öncelikle yurtiçinden sağlanabilecek burs imkanları ve devletin sağladığı olanakları iyice araştırın. Devletin, vakıf veya derneklerin verdiği karşılıklı veya karşılıksız burs olanakları vardır. Bazı uluslararası kuruluşlar da, özel bir alanda çalışmalarını yürüten öğrencilere burs verir. Ülkemizdeki bazı özel şirketler de yurtdışında eğitim görmek isteyen başarılı öğrencilere burs vermektedir.

Amerika'da eğitim görmek için yeterli bütçesi olmayan öğrencilerin başvurabilecekleri bir diğer finansal kaynak ise yurtdışından sağlanabilecek burs imkanlarıdır. Amerika’da birçok üniversite uluslararası öğrencilere finansal yardım ofisleri aracılığıyla kısıtlı parasal yardım sağlar. Okulun kayıt işleri ofisinden, başvuru formu isterken parasal yardım hakkında bilgi de isteyebilirsiniz.

Burslu öğrenim görmek konusunda unutulmaması gereken en önemli nokta, çok çalışmak ve başarıyı bir yaşam kuralına dönüştürmektir.
https://acelya.forumakers.com

Amerika'da Egitim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Irlanda egitim***
» Malezyada Egitim
» Irlanda egitim devam
» Irlanda egitim***devami